Foto: PSC Badalona

Rubén Guijarro serà el candidat del PSC a l’alcaldia de Badalona. El fins ara quart tinent d’alcalde assumeix la presidència del grup municipal socialista després de la dimissió de l’alcalde Álex Pastor i amb la intenció de liderar un govern de consens amb totes les formacions, inclòs el Partit Popular. La decisió es va prendre ahir en una reunió del grup municipal, on també es va determinar que sigui l’actual gerent d’Engestur, Christian Carneado, qui ocupi la plaça de regidor vacant després de la renúncia de l’exalcalde.

“El PSC som els únics capaços de fer de catalitzador i trobar una solució de consens entre totes les forces polítiques. Albiol i Sabater estan ara més pendents de la revenja que de buscar solucions”, ha assenyalat Guijarro en una atenció als mitjans, segons recull Badalona Comunicació. El flamant candidat obre la porta a governar amb el PP “sempre que sigui en un govern d’unitat” dels 27 regidors.

A l’espera d’un nou posicionament de la resta de partits al voltant de la decisió del PSC, Albiol compta amb el suport dels seus 11 regidors –que li valdrien en segona volta–, Sabater sumaria els 8 vots de Guanyem, ERC i JxCat, mentre que el PSC compta amb els seus 6 regidors. La majoria absoluta se situa en els 14 vots.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram