El líder del Partit Popular a Badalona, Xavier García Albiol, ha carregat durament contra la gestió de la crisi del coronavirus per part del govern espanyol i ha lloat el model proposat pel president Quim Torra. “La visió sanitària que està tenint el govern de la Generalitat és més realista que la del govern d’Espanya”, apuntava divendres el popular en una entrevista a Ràdio 4.

Albiol considera que l’executiu dirigit per Pedro Sánchez està “amagant coses” i acusa el govern de “falta d’empatia i de responsabilitat”. “El govern de Sánchez està enganyant la població. Amb les mascaretes, per què el govern d’Espanya es nega a dir qui és el distribuïdor?”, es preguntava el regidor de l’Ajuntament de Badalona.

En aquest sentit, el líder del grup municipal del PP aposta per conformar un govern espanyol de concentració “el més ampli possible” per fer front al coronavirus i sense la participació d’Unides Podem. Albiol assenyala que, si es vol sortir de la crisi amb els menors danys possibles, el partit de Pablo Iglesias no pot formar part de l’executiu.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram