Un operatiu de la Guàrdia Urbana de Badalona durant l’estat d’alarma. Foto: Aj. de Badalona

La Guàrdia Urbana de Badalona ha registrat més de 3.000 propostes de sanció per no complir amb el confinament des de l’entrada en vigor de l’estat d’alarma. Per tal de poder garantir el compliment d’aquest període de quarantena, el cos policial del municipi està realitzant nombrosos controls de mobilitat de persones i vehicles en diferents punts de la ciutat.

Amb l’objectiu d’evitar la mobilitat de vehicles i persones per les vacances de Setmana Santa, l’Ajuntament de Badalona va posar en marxa un dispositiu especial que es va saldar amb 206 multes per l’incompliment de l’estat d’alarma i amb la identificació de 1400 cotxes i 1600 ciutadans. En total, des de la posada en marxa del període de confinament preventiu, la xifra d’expedients oberts ja supera els 3.000.

A l’elevat nombre de sancions cal afegir-hi almenys cinc detencions que es van produir durant aquest dilluns al terme municipal de Badalona. Segons ha informat el cos policial a través de les xarxes socials, un jove va ser detingut al matí per robatori amb intimidació després d’amenaçar el propietari d’un establiment alimentari del carrer Independència del barri de Bufalà en ser enxampat apropiant-se de diversos productes. Dos homes també van ser detinguts al migdia per trencar la finestra d’un vehicle que es trobava estacionat al carrer Eduard Maristany i sostraure’n objectes de l’interior. La col·laboració d’un testimoni va permetre els agents arrestar els autors i recuperar les pertinences.

L’última de les detencions registrada s’ha produït aquesta matinada en un bar del carrer Isaac Albéniz. Dos homes han estat arrestats per robatori amb força en ser enxampats robant dintre del local per una patrulla que realitzava el seu patrullatge preventiu i ha observat la persiana oberta.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram