El govern de Núria Marín encara no ha convocat la reunió d’aquest mes de la comissió sobre el Consell Esportiu de l’Hospitalet. Foto: Pau Massip

Només fa un mes que es va posar en marxa la comissió sobre el cas del Consell Esportiu de l’Hospitalet i ja va amb retard. Tal com va explicar Línia L’H el mes passat, en la primera trobada que van mantenir els partits del Ple es va acordar que aquesta comissió es trobaria a principis de mes. Segons expliquen fonts presents a la trobada, l’acord va ser que es convocaria abans del dia 15 de cada mes. Però en la segona convocatòria que s’havia de fer, aquest acord assolit per tots els partits ja s’ha incomplert.

Els partits encara no han rebut la convocatòria que ha de fer la presidència de la comissió, que ostenta el primer tinent d’alcaldia, Fran Belver. Fonts municipals asseguren que “aquest mes es convocarà” la comissió i que està previst que “se celebri”. Però no donen cap data concreta i fan referència a problemes de salut que va patir el regidor Belver a principis de mes per explicar l’endarreriment.

OBSTACLES A LA COMISSIÓ
Des de l’oposició consideren que aquests arguments són excuses i recorden que també es va acordar un substitut en cas que Belver no pogués presidir la comissió. El regidor Jesús Husillos, també del PSC, presidiria la comissió si no ho pogués fer el primer tinent d’alcaldia. Des d’Esquerra Republicana consideren que el govern de Núria Marín està trencant “els compromisos que hi havia” sobre la comissió i acusen el PSC de posar “obstacles” a la missió amb què va néixer aquesta comissió, aprovada al Ple de desembre i que va arrencar el passat febrer.

Ana González, portaveu de l’Hospitalet en Comú Podem, creu que “és una mica estrany que no s’hagi convocat”. Els liles sospiten que “no hi ha tant d’interès, per part del govern, per convocar aquesta comissió”. Per això, asseguren que aquesta actitud per part de l’equip de Marín “genera inquietuds”.

En marxa la comissió sobre el Consell Esportiu de l’Hospitalet

Esquerra demana la compareixença de Núria Marín a la comissió del Consell Esportiu de l’Hospitalet