L’Ajuntament farà d’acusació particular en el cas del Consell Esportiu de l’Hospitalet. Foto: Pau Massip

Esquerra Republicana ha anunciat durant el Ple que demanarà la compareixença de l’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín, a la comissió que investiga la gestió econòmica del Consell Esportiu de l’Hospitalet. A més de la presidenta del PSC, el portaveu d’Esquerra, Antoni Garcia, també ha demanat la compareixença del segon tinent d’alcaldia i primer secretari del PSC de l’Hospitalet, Cristian Alcázar, l’exregidor d’Esports, Cris Plaza, i el regidor que va denunciar el cas, Jaume Graells.

A més, els republicans han anunciat que també demanaran la compareixença del director del Consell Esportiu, Eduard Galí, i la cap del gabinet de l’alcaldessa, Montse Pérez. A més, també sol·licitaran la compareixença davant de la comissió de la resta d’imputats en el cas.

Garcia ha aprofitat la seva intervenció per tornar a reclamar “que s’apartin dels seus càrrecs” l’alcaldessa Núria Marín i el segon tinent d’alcaldia, Cristian Alcázar. També ha demanat que la comissió “serveixi per posar llums i taquígrafs” en aquest cas, que investiga la presumpta malversació de diners públics en la gestió del Consell Esportiu de l’Hospitalet.

L’AJUNTAMENT SERÀ ACUSACIÓ
Per altra banda, L’HDigital ha publicat que l’Ajuntament de l’Hospitalet serà acusació particular en el cas que està en mans del Jutjat d’Instrucció número 2 de la ciutat. El consistori hi serà present com a part perjudicada, tal com es va aprovar al Ple de desembre a través d’una moció presentada per Esquerra Republicana.