Cortsencs d'Honor 2023

D’esquerra a dreta, el president del Districte, Juan Milián, Imma Garsaball, Lluís Sanglas i el regidor del Districte, David Escudé. Foto: Línia Les Corts

Ja hi ha guanyadors. Lluís Sanglas i Imma Garsaball ja són oficialment els Cortsencs d’Honor d’aquest any 2023. Així han estat proclamats aquest dijous 5 d’octubre en un acte al jardí del Centre Cívic Can Deu, en el marc de la Festa Major de les Corts.

Lluís Sanglas, vicepresident de l’Associació de Veïns i Veïns de Pedralbes i que ha rebut el guardó per la seva tasca incansable pel barri, i ​Imma Garsaball, presidenta de l’Orfeó de les Corts entre el 2014 i el 2022 i reconeguda per promoure el cant coral com a element integrador del barri, han estat els guanyadors d’una votació popular en la qual van participar 775 persones des del 4 fins al 22 de setembre a través del web de Línia Les Corts.

Lluís Sanglas ha obtingut 310 vots (el 40% del total) i ha quedat per davant de Ramon Pellicer i Sergi Osete, els altres candidats homes. Imma Garsaball ha rebut el suport de 326 persones (el 42% del total), superant Teresa Porredón i Sílvia Chocron, les altres dones que optaven enguany al premi.

Lluís Sanglas, de l’enginyeria química a dedicar-se al barri de Pedralbes

Imma Garsaball, la música com a “element integrador i motivador de canvi”