arbre caigut

L’arbre va caure durant la matinada de dilluns a dimarts. Foto: X (@avzonauni)

Ha caigut un arbre de grans dimensions als jardins de Torre Girona. Ho ha avançat Betevé i ho han confirmat fonts municipals a l’ACN. Els fets van tenir lloc la matinada de dilluns a dimarts quan l’exemplar, que és un cedre, va desplomar-se sobre l’enreixat que delimita l’espai.

Els Bombers de Barcelona van desplaçar-se fins al punt per retirar les restes i tècnics de medi ambient van encarregar-se de recollir-les.

Polèmica amb l’espectacle ‘Natura encesa’

L’accident arriba una setmana després de la inauguració l’espectacle Natura encesa, que ha aixecat crítiques entre els veïns perquè consideren que la instal·lació malmet la fauna del parc. Els veïns de la Zona Universitària i la Universitat Politècnica de Catalunya han mostrat des de l’inici el seu rebuig a l’espectacle nadalenc.

Fonts municipals avisen que l’arbre caigut “no suportava ni subjectava cap element” del muntatge de llums nadalenc. De fet, l’Ajuntament ha informat que l’arbre podria haver caigut a causa de l’estrès hídric acumulat, que l’hauria debilitat. A més, també ha indicat que durant la nit s’han produït fortes ratxes de vent.