Nishikori torna a regnar a Barcelona. Foto: Trofeu Godó

Sense novetats. El tennista japonès Kei Nishikori, actual número 5 del rànquing mundial, va revalidar la seva victòria al Trofeu Conde de Godó, celebrat al Reial Club Tennis Barcelona durant aquests passats dies. A la final, disputada el passat diumenge, Nishikori va derrotar la revelació del torneig, Pablo Andújar, per un doble 6-4, després d’un partit molt igualat que van decidir cops estel·lars per part del japonès, que va trobar en Andújar un dur rival que li va plantejar una aferrissada defensa.

Nishikori, que l’any passat va derrotar a la final del Godó al colombià Santiago Giraldo, va mostrar-se molt satisfet amb la victòria i va fer un elogi velat al seu rival. “El segon set ha estat molt dur i encara no sé com he pogut guanyar”, va assegurar el japonès en acabar el partit.

Per la seva banda, Andújar va afirmar que estava “content” amb el seu partit, tot i que va lamentar “desaprofitar les oportunitats”, ja que durant el segon set del partit final el tennista castellà es va posar per davant del japonès amb un break en el primer joc.

Des del passat 18 d’abril i fins al diumenge 26, les quatre pistes del Reial Club Tennis de Barcelona han acollit els partits del Godó, que enguany va presentar un cartell de luxe amb els quatre últims guanyadors del trofeu.