El matx es va escapar a l’últim segon. Foto: CBS

El Joventut es va quedar amb un pam de nas, i sense la victòria, diumenge passat a la pista del Barça-Santfeliuenc. I és que un triple de Carla Pérez sobre la botzina final va fer que les de Sergio Manzano tornessin amb les mans buides després d’haver jugat un gran partit al pavelló Juan Carlos Navarro (78-77).

La igualtat va ser màxima entre els dos equips durant la primera meitat. Les defenses van ser les protagonistes, especialment durant els primers minuts de partit, mentre que tant les cortsenques com les blaugrana van tenir més encert de cara a cistella just abans del descans. El resultat quan s’havien jugat els primers 20 minuts era lleugerament superior a l’equip groc (31-35).

I si l’inici del partit va estar marcat per l’encert en fase defensiva, el tercer parcial va ser un intercanvi de metralla entre els dos equips, però que va tornar a saldar-se favorablement al Joventut, que va veure com encarava els darrers minuts amb un +9 (55-64). Tot i això, les de Manzano van veure com el conjunt de Mateo Rubio no abaixava els braços i es plantava en els moments decisius amb opcions d’aconseguir la victòria. El triple de Pérez, que la defensa groga no va poder puntejar, va capgirar definitivament el matx.

Les cortsenques, que ara tenen un balanç de dues victòries i dues derrotes, rebran la visita de l’Arxil gallec aquest diumenge a dos quarts d’una del migdia al pavelló de l’Illa.