L’equip, eufòric, celebra la consecució del títol. Foto: RCP

L’RC Polo es va reafirmar diumenge passat com el dominador indiscutible de la Copa del Rei d’hoquei herba i va sumar el vint-i-vuitè títol d’aquesta competició. Els cortsencs van derrotar l’Egara per la mínima (1-0) gràcies a un gol de Matías Rey en un penal córner a set minuts per al final. Les instal·lacions del club van ser l’escenari de la fase final de les copes d’Espanya tant en la categoria masculina com en la femenina entre divendres i diumenge de la setmana passada.

El Polo va plantar-se a la final després de derrotar l’Atlètic Terrassa als quarts (4-0) i el Club de Campo a les semifinals (0-1). La final, doncs, va enfrontar els dos millors equips de la lliga regular.

Sabent que una errada podia resultar fatal, els dos equips van apostar per un joc més tàctic que no pas vistós. A mesura que passaven els minuts, els cortsencs es van anar trobant més còmodes i Borja Llorens va tenir una de les oportunitats més clares al minut 23, però el seu xut va topar amb el pal.

Després d’uns minuts sense que cap dels dos conjunts aconseguís controlar el matx, l’argentí Rey va aprofitar un penal córner per avançar el Polo i fer embogir el públic de l’Eduardo Dualde. Els terrassencs van buscar l’empat en els darrers minuts, però el Polo no va deixar escapar el títol.

Després del matx alguns jugadors i membres de l’staff de l’Egara van mostrar-se molt enfadats i van criticar la feina dels àrbitres.

EL FEMENÍ PERD ALS QUARTS
Per la seva banda, el sènior femení no va poder superar la primera ronda. L’equip va perdre divendres contra el Terrassa (1-0). El Club de Campo madrileny es va proclamar campió després de guanyar contra el Júnior.