L’equip celebra la victòria dissabte passat. Foto: Fàbrega Finques

El Joventut segueix en ratxa. Diumenge passat l’equip va sumar el segon triomf a la segona fase de la Copa Catalunya contra el Pasarela Mataró (71-49) i continua al capdavant de la classificació, juntament amb el GEIG i el Basket Almeda.

L’equip va fer un recital ofensiu durant els tres primers quarts. A més, la defensa del conjunt de Sergio Manzano va mantenir les visitants sempre per sota dels 15 punts per període. Al descans les cortsenques gaudien d’una renda de 12 punts (36-24) que es va duplicar després d’un tercer quart excel·lent (51-36). Així, l’últim període va ser un mer tràmit i va servir perquè les mataronines tornessin cap a casa amb aquesta victòria parcial.

Aquest dissabte, les cortsenques afrontaran el segon desplaçament d’aquest tram del campionat. L’equip viatjarà fins a la capital del Baix Camp per jugar al pavelló Joana Ballart, la pista del CB Valls, el penúltim classificat. Les vallenques han perdut els dos partits que han disputat fins ara.

Les rivals del Joventut en la lluita per la primera posició també afrontaran partits contra equips de la zona baixa. El GEIG rebrà el CB Cerdanyola mentre que l’Almeda visitarà el Mataró.