L’equip va aconseguir derrotar les gallegues. Foto: JLC

La ratxa continua. El Joventut Les Corts ha entrat en una espiral de victòries i dissabte passat va encadenar el quart triomf consecutiu contra el Celta al pavelló de l’Illa (66-59). Després d’aquest resultat, l’equip de Sergio Manzano es consolida a la zona tranquil·la de la taula i és vuitè.

El matx contra les de Vigo, però, no es va decantar fins a la segona meitat. El primer període va ser una demostració ofensiva per part dels dos equips. El Joventut va voler portar la iniciativa, però les gallegues responien a tots els intents ofensius de l’equip. El ritme ofensiu va baixar notablement al segon quart i això ho van aprofitar les visitants per marxar al descans amb un avantatge mínim (32-33).

Després del descans va mantenir-se la igualtat, però el Joventut va començar a avisar de les seves intencions a la recta final del tercer quart, quan gràcies a un parcial de 10 a 0 van donar-li la volta al partit per afrontar els últims 10 minuts amb una renda favorable de cinc punts (52-47). L’actuació de Nerea Garmendia, el referent ofensiu de l’equip amb 21 punts, va ser decisiu en el darrer parcial. Les vigueses van retallar l’avantatge de les grogues i quan faltaven només dos minuts per al final només perdien per dos punts, però l’equip no va fallar en el moment de la veritat i gràcies a la concentració defensiva i a l’encert va poder celebrar una nova victòria davant l’afició.

Les grogues voldran prolongar la seva ratxa de partits guanyats i diumenge tindran l’oportunitat de fer-ho en la seva primera visita a Astúries de la temporada, quan s’enfrontaran a la Universidad de Oviedo.