Les cortsenques no van poder tornar d’Horta amb la victòria. Foto: JLC

El degoteig de derrotes continua. El Joventut va deixar escapar una renda i va perdre el quart partit consecutiu dissabte passat en el derbi contra el Lima-Horta (73-70).

Els 38 punts que van sumar entre Paula Tutusaus i Eliana Soriano no van ser suficients perquè l’equip tornés del Pavelló Virolai amb la victòria. I és que les grogues van saltar al parquet molt encertades i van començar dominant el partit amb un parcial d’11-17 que les d’Isaac Fernández van retornar en el segon parcial per cloure la primera meitat amb un resultat molt ajustat (36-32).

Un tercer quart magistral, en atac i en defensa, va tornar a girar la truita i va donar una renda de nou punts al Joventut quan només faltaven 10 minuts per al final. Tot i això, les locals van aconseguir donar-li la volta novament al partit i gràcies al lideratge d’una gran Laura López (màxima anotadora del matx amb 22 punts), la victòria es va quedar al Virolai.

RECUPERAR SENSACIONS
Però el passat queda enrere i ja no serveix de res lamentar-se. La lliga continua i l’equip voldrà deixar enrere la pitjor ratxa de la temporada i retrobar-se amb la victòria en el partit que servirà per encetar la dinovena jornada de la competició. La cita, marcada en vermell en el calendari, enfrontarà les cortsenques contra l’Iraurgi basc, desè classificat amb 7 victòries i 11 derrotes.

De cara a aquest partit, Manzano comptarà ja amb el darrer fitxatge del club, la vetarana aler-pivot gironina Vero Sánchez, que arriba al Joventut després de cinc cursos seguits a l’Al-Qázeres.