Parra i Medina eren les favorites en el torneig de dobles d’Anvers. Foto: DG

La jugadora del Reial Club Tennis Barcelona, Arantxa Parra, va proclamar-se campiona al torneig de dobles del BNP Paribas Fortis Diamond Games d’Anvers (Bèlgica), disputat el passat diumenge dia 15 de febrer, fent parella amb la tennista valenciana Anabel Medina. La parella estatal va fer bons els pronòstics i va endur-se un campionat que va oferir enfrontaments molt ajustats.

En primera ronda, la parella va guanyar per 7-5 6-0 a la romanesa Elena Bogdam i la nord-americana Nicole Melichar. A continuació van eliminar a la txeca Klara Koukalova i l’eslovaca Magdaléna Rybáriková per 6-3 i 6-2. La gran prova de foc del torneig, però, va ser el duel que van disputar en semifinals davant la croata Datija Jurak i l’alemanya Laura Siegemund, a les que van derrotar per un ajustadíssim 3-6 7-6 i 15-13. Així mateix, a la final també van haver de recórrer al tie-break del tercer set per imposar-se per 6-4 2-6 i 10-5 a les belgues An-Sophie Mestach i Alison Van Uytvanck.

D’aquesta manera, el d’Anvers és el setè títol de dobles en la carrera de Parra, i el primer que aconsegueix fent equip amb Anabel Medina. Tres dels sis anteriors els va aconseguir amb Lourdes Domínguez, dos amb Núria Llagostera i un amb Marina Erakovic.

Per altra banda, la tenista catalana del RCTB, Laura Pons, va guanyar fa pocs dies el torneig ITF de Sao Paolo, el títol número 20 de la seva carrera.