Entrega Premis comerç

Un moment de l’entrega dels premis. Foto: Twitter (@eixosbcn)

L’Hotel Arts de Barcelona va ser el passat 2 de desembre escenari de la XVII edició dels Premis Barcelona Comerç, que va recuperar el format presencial després del parèntesi de l’any passat a causa de la pandèmia. A més, enguany es van ampliar les categories dels guardons per donar resposta a la diversificació que ha viscut el comerç en els darrers temps.

A l’entrega dels guardons hi van assistir 280 comerciants, autoritats i personalitats vinculades al món del comerç o la política, com el president de la Generalitat, Pere Aragonès; l’alcaldessa Ada Colau i el president de la Fundació Barcelona Comerç, Salva Vendrell. Vendrell, durant el seu discurs, va reivindicar el gran valor del comerç de la proximitat, va recordar el seu paper clau en l’economia i la vida de Barcelona i, alhora, el seu ferri compromís amb la ciutat, la innovació i el veïnat, sobretot en els moments més difícils.

Premis variats

El premi a la Millor Botiga se’l va emportar una de les pastisseries més antigues de la ciutat: Brunells. Està situada al número 22 del carrer Princesa i Barcelona la va veure néixer el 1852. D’altra banda, el Premi al Millor Restaurant va ser per Granja Elena, que des de 1974 serveix dinars i esmorzars a veïns i treballadors de la Zona Franca. I pel que fa al Premi al Millor Artesà, enguany el guardó se’l va emportar Baluard per conservar la tradició dels mestres forners que van inaugurar aquest negoci, d’ara quatre generacions. Va néixer el 1892, quan van obrir el seu primer establiment a Girona.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram