La ruta de tapes es farà els dijous i els divendres de maig i juny. Foto: Arxiu

Toca canviar per millorar. Això és el que pensen a l’Eix Sants-Les Corts respecte de la seva ruta de tapes, que arrencarà el pròxim mes de maig però en la qual ja estan treballant perquè superi les tres anteriors. Des de l’associació s’han anunciat canvis, com ara la reducció del temps –a només dos mesos– o la variabilitat dels horaris de la mateixa, ja que hi ha bars i restaurants que, per la seva tipologia, obren i tanquen en horaris diferents.

La ruta tindrà lloc els dijous i els divendres dels mesos de maig i juny i oferirà el bo i millor de la gastronomia local. A més, enguany l’associació vol fer un pas endavant i “publicitar” encara més la ruta. “Serà més potent”, asseguren des de l’eix. En aquesta línia, l’associació intentarà proporcionar tota la informació degudament perquè “cada persona sàpiga què pot trobar a cada bar amb facilitat”.

Aquesta serà la quarta ruta de tapes que organitza Sants-Les Corts. En la darrera, celebrada a mitjans de l’any passat, es va fer un balanç positiu i ja es va anunciar que de cara a enguany es reeditaria “amb un format diferent i noves creacions culinàries”, tal com explicava el juliol passat a aquesta publicació Josep Escofet, president de Sants-Les Corts. “Perquè les coses funcionin, cal que es vagin fent canvis”, va afirmar Escofet aleshores. Nou mesos després se segueix treballant en aquest sentit.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram