Una imatge de les cases baixes del passatge Piera. Foto: Generalitat

“A l’Associació de Veïns hi ha gent que veu bé la nova proposta del Districte i gent que ho veu malament”. Aquestes són paraules de Rosi Almansa, presidenta de l’Associació de Veïns Colònia Castells, a Línia Les Corts sobre la intenció del Districte de canviar de prioritats en les fases d’actuació del projecte i donar protagonisme a les cases baixes del passatge Piera.

Almansa afirma que “a l’associació hi ha diversitat d’opinions però, independentment d’això, les intencions de l’Ajuntament no serviran per accelerar el projecte”, al mateix temps que lamenta que “estem davant d’un cas de bona voluntat negociadora per part del Districte però que tornarà a provocar que això vagi per llarg”. Les paraules d’Almansa arriben després que el passat dia 16 veïns i Districte celebressin la segona trobada des de l’arribada del nou govern. Durant la reunió, el Districte va plantejar un canvi de les fases d’actuació que ja estaven acordades.

L’endemà la regidora Laura Pérez va explicar en una entrevista a BTV que el canvi es deu a “criteris d’emergència habitacional” . Això implica que aquestes noves propostes s’hagin d’aprovar en una comissió mixta amb els veïns. Aquí, però, és quan apareixen els diferents criteris del veïnat, que faran alentir la situació. Al mateix temps, cal tenir present, com també va remarcar la mateixa Pérez durant l’entrevista, que fins que no hi hagi un pla d’inversions municipal no hi haurà un calendari exacte que es pugui seguir.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram