Les jugadores celebren la darrera victòria a l’Hospitalet. Foto: Fàbrega Finques

Ha arribat l’hora de la veritat. Aquest dissabte el sènior femení del Joventut Les Corts comença la segona fase de la competició, decisiva per tenir opcions de disputar l’ascens a la Lliga Femenina 2.

Després d’un primer tram de lliga excel·lent en el qual l’equip només va perdre 2 partits dels 18 que va disputar, les jugadores de Sergio Manzano ja treballen de cara al seu debut d’aquí a tres dies a les 8 del vespre al pavelló La Bastida del Bàsquet Draft Gramenet. Els altres rivals del grup són el GEIEG, el CB Valls, el Barça CBS i el Pasarela AECC Mataró.

El sistema de competició de la Copa Catalunya femenina fa que en aquest segon tram de competició els equips arrosseguin els resultats aconseguits contra els seus rivals de la primera fase, de manera que només caldrà jugar 10 partits en lloc dels 20 de la primera fase. D’aquesta manera, les cortsenques no hauran de jugar contra el Basket Almeda, el CBF Cerdanyola, el JE Terrassa ni contra el CB Grup Barna. Precisament les cerdanyolenques i les terrassenques són els dos únics equips que han aconseguit vèncer el Joventut.

El primer partit que les cortsenques jugaran a casa serà el diumenge 28 contra el Mataró.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram