El Joventut intentarà mantenir el liderat dissabte. Foto: Fàbrega Finques

Si guanyen unes, les altres fan el mateix. La lluita que estan protagonitzant enguany el Joventut les Corts i el Bàsket Almeda serà recordada durant molt de temps a Copa Catalunya. Les cortsenques encapçalen la classificació amb 15 victòries i dues derrotes, el mateix balanç que presenten les cornellanenques, segones a causa del bàsquet average.

A la darrera jornada, disputada diumenge passat, el Joventut va apallissar el Cerdanyola a casa per 66 punts a 30, eixamplant el seu avantatge respecte l’Almeda, que tot i guanyar per 63 a 31 al Reus no va aconseguir arrabassar la primera plaça a les cortsenques.

Amb aquest panorama s’arriba a la darrera jornada de la primera fase. A priori, el Joventut ho té més fàcil per finalitzar líder, ja que juga dissabte a l’Hospitalet contra el CEJ, un rival que ocupa la vuitena plaça de la taula i que no té opcions per classificar-se per a la següent fase, on es disputarà el títol de campiones de Copa Catalunya.

Per la seva banda, l’Almeda haurà de veure’s les cares amb el Cerdanyola també dissabte però a partir de dos quarts de vuit del vespre, un cop ja es conegui el resultat de l’enfrontament entre el Joventut i el CEJ. El Cerdanyola, tercer classificat, està classificat per a la segona fase però no té opcions per robar la segona plaça a l’Almeda, un aspecte que poden aprofitar les del Baix Llobregat per intentar l’assalt al liderat.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram