El grup de teatre de L’Espiga de les Corts ja ha posat en marxa la seva programació d’hivern a la seva sala escènica del carrer Joan Gamper.

El primer espectacle va arrencar diumenge al matí amb la música i les projeccions de la companyia Wang & Jo i el seu espectacle ‘Jun i el follet del vent’. Un seguit de cançons i projeccions van servir per explicar als més petits la història de la Jun, una nena que fuig de la realitat fent volar la seva imaginació.

La pròxima sessió arribarà el 28 de febrer. Es tracta de l’espectacle de titelles i música ‘La lletera trapassera’ de la Companyia Retox, que fa una revisió fresca, nova i divertida del clàssic conte de la lletera. La música blues i els titelles es donen la mà per parlar de l’honradesa de les persones.

Per últim, el 20 de març la Companyia Tactilucua aterrarà a L’Espiga per presentar l’espectacle de titelles ‘Cuentonga’, on una vella xamana carregada de petites històries explicarà als més petits el valor dels detalls, la senzillesa, la natura i l’amistat.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram