Els Reis Mags, uns dels grans protagonistes de Nadal. Foto: Ajuntament

Nadal ja és aquí i les Corts ho vol celebrar de la millor manera possible. És per això que aquests dies el districte s’omple d’activitats nadalenques que permetran als cortsencs gaudir d’aquests dies tan especials.

El passat 27 de novembre es va fer l’encesa dels llums de Nadal. Ara agafa protagonisme un dels clàssics d’aquestes dates: els pessebres. Fins al 2 de febrer es pot visitar de 10 del matí a dues del migdia el pessebre del Monestir, mentre que a l’església de Sant Ramon Nonat també n’hi haurà un altre fins a la mateixa data i un al Mercat de les Corts fins al set de gener. D’altra banda, fins al 10 de gener es pot visitar l’arbre de Nadal inclusiu a l’Espai Expositiu Les Corts elaborat pels usuaris del Taller Ocupacional Ariadna.

Un altre de les propostes estrella d’aquest Nadal, com no pot ser de cap altra manera, és tot allò que té a veure amb la cavalcada dels Reis Mags. Fins al dos de gener està en marxa la proposta ‘Aquest nadal, cap nen@ sense regal!’, mentre que el dia 14 va acabar el procés de recerca dels voluntaris per configurar el seguici dels Reis Mags.

Entre les múltiples activitats programades també hi ha programada per aquest diumenge els Matins infantils a l’Espiga, on els més petits podran gaudir de les titelles de guant amb les ‘Barrabassades’ de la Micro Troupe. A partir del 28 i fins al 5 de gener els més petits podran aprendre a fer fanalets a l’Illa Diagonal.

Per últim, les activitats culturals també tindran molt de protagonisme. Un dels actes més destacats serà el Concert de Cap d’Any de l’orgue del Remei.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram