El Joventut les Corts és el clar dominador del seu grup. Foto: FCBQ

El Joventut les Corts ha recuperat el lidertage del grup 2 de Copa Catalunya femenina després d’aconseguir dues victòries seguides a les últimes jornades: una contra el CEJ l’Hospitalet per 70 a 41 fa dues setmanes i contra el SESE diumenge passat a casa per 53 a 37. Amb aquests dos resultats, les cortsenques tornen al primer lloc de la classificació després d’haver estat relegades a la segona plaça per l’Almeda durant només una jornada –la vuitena–.

Les noies de Sergio Manzano van tornar a fer gala de la seva altíssima intensitat defensiva –cal recordar que el Joventut les Corts té la millor defensa del grup, amb només 485 punts en conta–, deixant el conjunt de Nou Barris en tan sols 37 punts.

Per la seva banda, les noies del Bàsket Almeda van derrotar el CEJ l’Hospitalet per 68 punts a 53 a Cornellà i, d’aquesta manera, segueixen les petjades de les cortsenques a la lliga. I és que els dos conjunts femenins estan protagonitzant un dels duels més apassionants de Copa Catalunya de bàsquet.

La pròxima jornada, el Joventut jugarà a domicili contra el Grup Barna, tercer classificat amb sis victòries i quatre derrotes. L’Almeda, per la seva banda, jugarà contra el SESE per intentar assaltar el lideratge. Si el Joventut li ho permet, clar.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram