Endesa va atribuir l’apagada a la detonació fortuïta d’un cable. Foto: Arxiu

Uns 2.000 abonats es van quedar sense subministrament elèctric dissabte al vespre a diferents zones de les Corts, i també de Sarrià-Sant Gervasi, a causa d’una avaria que va començar a quarts de set com a conseqüència de la detonació fortuïta d’un cable, segons va informar la companyia Endesa. Al cap de mitja hora, la meitat dels abonats va recuperar el servei, però l’altra meitat va continuar sense llum fins a les nou del vespre.

En el cas del districte, l’apagada va afectar sobretot els veïns que viuen a prop de la zona de la plaça Francesc Macià, aproximadament al triangle que formen l’avinguda de Josep Tarradellas, Entença i la Diagonal.

Un veí de la zona ha explicat a aquesta publicació que quan va arribar al seu domicili a les vuit del vespre va veure que no hi havia llum. “Davant d’això, vaig marxar a passejar i quan vaig tornar a casa al cap d’una hora ja havia tornat”, detalla.

Una altra veïna de la mateixa zona ha explicat a Línia Les Corts que “al voltant de les set de la tarda la llum va marxar de cop”. “Estava estudiant amb el portàtil i em vaig quedar a les fosques”, lamenta. “Realment va ser un problema perquè vaig haver de deixar el que estava fent i vaig perdre una bona estona de tarda”, es queixa. En el seu cas, a un quart de nou es va restablir el servei.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram