Imatge promocional de l’Allison Garcia Band. Foto: Arxiu

La cantant Allison Garcia, colombiana d’origen però establerta a Vilanova i la Geltrú, oferirà al Centre Cívic Can Deu un concert amb la seva banda, l’Allison Garcia Band, demà a partir de tres quarts de vuit del vespre.

La banda presentarà el seu primer EP, ‘Romance Salvaje’, publicat el passat mes de maig. Aquest disc suposa un salt en la carrera de la cantant colombiana, que recentment ha tancat una etapa com a cantautora acústica per adoptar un format més rocker i elèctric al costat de la seva banda. ‘Romance Salvaje’ conté quatre cançons que combinen diferents estils. S’hi poden trobar des de lletres mesclades amb un so intens i directe fins a melodies que evoquen una certa nostalgia i que van acompanyades d’un so més pausat.

El concert de demà a Can Deu arriba després que l’Allison Garcia Band actués a finals de setembre al Mercat de Música Viva de Vic i fa quatre dies a la Sala Totxo d’El Vendrell. Un parell de concerts qud demostren que la banda comença a consolidar la presentació del seu EP.

A banda de l’EP i els concerts, la banda que lidera la cantant colombiana també està gravant el seu primer disc, que està previst que vegi la llum el 2016, juntament amb un videoclip.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram