El Joventut les Corts va perdre per tres punts a Cerdanyola. Foto: CBFC

El Joventut les Corts femení va perdre el seu primer partit de Copa Catalunya dissabte passat a domicili contra el CBF Cerdanyola per només tres punts (53 a 50). Les cortsenques no van poder aconseguir la seva vuitena victòria consecutiva davant d’un equip vallesà que ha tornat a agafar el ritme i es postula com un dels candidats al títol.

Amb aquest resultat, i la victòria de l’Almeda, el Joventut les Corts cau a la segona posició i cedeix el liderat a un equip cornellanenc que està empatat a victòries (7) i derrotes (1) amb les barcelonines.

De les noies de Sergio Manzano va destacar Garmendia, amb 10 punts, i Solozábal i Fàbrega, amb nou punts cadascuna. Pel que fa a les vallesanes, Pérez va ser el gran malson del Joventut les Corts, amb 19 punts.

De cara a la pròxima jornada l’emoció serà màxima, ja que l’Almeda rebrà a casa un Cerdanyola en ratxa que vol apropar-se encara més als dos primers classificats. El Joventut les Corts, per la seva banda, haurà de derrotar diumenge el CEJ l’Hospitalet si vol tornar a col·locar-se en primera posició. En cas de guanyar, i si l’Almeda fa el mateix, al Joventut les Corts li caldria una anotació molt alta per trencar amb el basquetaverage que té amb les del Baix Llobregat.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram