Pere Jou, alma mater de Quart Primera. Foto: Quart Primera

La sala Bikini serà aquest divendres a partir de la mitjanit l’escenari del concert del grup Quart Primera en el marc del cicle Guixeta.

La banda que lidera Pere Jou presentarà el seu tercer disc, ‘Neurones a la punta d’un iceberg’, un treball que “parla del present i de la voluntat de viure’l plenament”, segons explica el mateix Jou. El disc, publicat per la banda el passat mes de març, explora temes que el grup no havia tractat mai fins ara i que destaca per ser un treball clarament optimista. Un exemple d’aquesta mentalitat positiva és una de les onze cançons: ‘Tot va bé’. ‘Neurones a la punta d’un iceberg’ ha tingut les col·laboracions especials de Jordi Calatayud, el cantant del grup Santos, i de Marc Ros, de Sidonie.

Aquest disc contrasta amb el segon de la banda publicat el 2012, ‘Pel·lícules’, que explorava les contradiccions que generen les relacions humanes i les situacions, sovint difícils d’entendre, que aquestes acaben creant.

UN LUSTRE ALS ESCENARIS
Els Quart Primera van fer el seu debut el 2010 amb ‘El món en un cafè’. Des del seu naixement, gràcies al seu pop quotidià amb reminiscències folk, es van situar a la primera fila de l’escena pop catalana.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram