Els Arreplegats, durant un assaig. Foto: Arreplegats

La colla castellera dels Arreplegats, de la Zona Universitària, està celebrant el vintè aniversari. El punt culminant d’aquesta commemoració serà la diada que celebraran el pròxim dijous 17 de desembre, que ja han començat a preparar.

La colla, formada exclusivament per universitaris -el fet de no tenir mainada complica els castells, ja que són més pesats-, ja fa unes quantes setmanes que entrena per tal d’arribar en plena a forma a una jornada on també participaran els Marracos de la Universitat de Lleida, els Ganàpies de la Universitat Autònoma, els Llunàtics de l’Escola Politècnica de Vilanova i els Emboirats de la Universitat de Vic.

De moment els Arreplegats ja han fet algun acte d’àmbit intern per celebrar el 20è aniversari, com ara una calçotada i un tast de vins. Un altre dels plats forts, però, arribarà dos dies més tard de la diada, el 19 de desembre, quan celebraran un sopar de gala molts dels exmembres de la colla dels darrers anys.

El seu president, Adrià Pros, explica a Línia Les Corts que la colla passa per un molt bon moment de salut: “En els darrers tres anys han entrat més de 100 nous membres a la colla,”, Pros remarca el valor d’aquesta xifra perquè formar part de la colla “implica molta responsabilitat i quan entra gent nova els hi fem veure que és un repte important”. Els Arreplegats, fins i tot, han aconseguit cridar l’atenció dels estudiants Erasmus. “N’hi ha uns quanst a la colla i els serveis per integrar-se”, conclou Pros.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram