Les noies del Joventut les Corts absolut lideren la seva divisió. Foto: BC

Com ja va sent un costum any rere any, el Joventut les Corts femení absolut està capitanejant el seu grup de Copa Catalunya. Les noies de Sergio Manzano són líders de la classificació amb sis victòries de sis partits, una estela que només és capaç de seguir el Bàsket Almeda, segon amb cinc victòries i una sola derrota –justament contra el Joventut les Corts–.

A l’última jornada de competició, celebrada el passat cap de setmana, les cortsenques van derrotar a domicili el JET Terrassa per 51 punts a 61, un resultat que les va permetre seguir encapçalant la taula i, de pas, eixamplar la seva distància amb les egarenques, que en perdre van caure a la quarta plaça.

A la mateixa jornada l’Almeda, que venia de caure contra el Joventut les Corts, va fer els deures i va guanyar amb comoditat el Bencriada per 82 a 57, un resultat que les permet seguir de més a prop a les cortsenques, ja que el tercer classificat, el CB Cerdanyola, està lluny amb un còmput de tres victòries i tres derrotes.

La pròxima jornada, les de Manzano rebran al pavelló de l’Illa el Reus, vuitè amb dues victòries i quatre derrotes. L’Almeda, per la seva banda, intentarà no perdre de vista les cortsenques i guanyar a casa el JET.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram