El Carrer de Festa és una bona oportunitat per viure la festa als carrers i places. Foto: Districte

L’illa de vianants de les Corts es farà més gran durant el dia 4 d’octubre, d’11 del matí a 8 de la tarda. Es tracta del Carrer de Festa –a la cruïlla d’Europa i Joan Güell–, una oportunitat per viure els carrers i fer festa a les places, per trobar-se amb familiars i amics i per fer que durant unes llargues hores el districte prengui una velocitat humana.

L’objectiu d’aquesta iniciativa, que va començar fa tres anys amb la Superilla, és retornar els carrers i les places a la ciutadania. Després de la bona acollida de les anteriors edicions, durant un dia els cortsencs podran tornar a gaudir d’una jornada amb menys cotxes, més activitats, més conversa i més relació entre els veïns.

El Carrer de Festa acollirà durant el primer diumenge festiu un total de 16 espais molt variats i per a tots els públics. Entre la llarga llista de propostes, destaca, un any més, el CirCorts, que entre les 2 del migdia i les 7 de la tarda omplirà de somriures aquest espai per als vianants.

L’esport també hi tindrà un paper destacat. Hi haurà pistes de minivolei, un circuit d’hoquei i pistes poliesportives. També hi haurà un espai d’escacs, que com és tradicional organitza l’Espiga, i un circuit de karts organitzat pel RACC. També es podrà jugar a goalball.

A les 6 de la tarda es podrà visitar l’exposició Presó i dones, on es durà a terme una acció teatralitzada. Fer un mos a l’espai gastronòmic, reposar a la zona habilitada per al descans o apropar-se a les fires d’alimentació i d’artesania són altres propostes d’aquesta edició del Carrer de Festa.

Tot plegat, setze activitats que permetran gaudir de moltes i variades propostes durant el primer diumenge de la Festa. I tot això a l’aire lliure i en un ambient sense cotxes. Un dia, en resum, per al gaudi de tothom.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram