Imatge de la zona on es va produir l’accident. Foto: Google Maps

Tragèdia majúscula. Tres joves van morir i tres més van resultar ferits la matinada de divendres a dissabte passat després que el cotxe on viatjaven -un d’ells anava al maleter- xoqués amb un autobús de TMB a la rotonda de l’avinguda d’Esplugues amb la de Pedralbes.

El turisme, un Volkswagen Golf conduit per l’única noia del grup, va xocar per causes que encara es desconeixen contra la part del darrere de l’autobús, que estava aturat en un semàfor. Tot i que la Guàrdia Urbana encara investiga les causes de l’accident, tot apunta que l’excés de velocitat o un gir brusc d’últim moment podrien explicar la tragèdia. Dels tres joves morts, tots de 18 anys, un va morir a l’acte, un altre durant el seu trasllat a l’Hospital Clínic, mentre que la conductora va ser ingressada al Vall d’Hebron però va morir durant la mateixa matinada. Dels tres ferits un va ser traslladat a Bellvitge i els altres dos a l’Hospital de Sant Pau.

Per la seva banda, el conductor de l’autobús i els quatre ocupants van resultar il·lesos, tot i que el xofer va necessitar atenció mèdica després de patir un atac d’ansietat.

L’AJUNTAMENT REACCIONA
Després de l’accident, la regidora Laura Pérez va anunciar que es farà un estudi per analitzar la mobilitat i les dades de sinistralitat de l’encreuament. Els veïns fa temps que alerten que a les nits hi ha cotxes que circulen molt ràpid.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram