Una imatge del bloc on hi ha l’alarma. Foto: Google Maps

L’estiu a les Corts ha deixat un succés sorprenent i anecdòtic per a alguns i molest i interminable per a altres. I és que, des de dijous 20 d’agost fins diumenge 23, una alarma interior d’un local situat al número 63-65 del carrer de Guitard va estar sonant sense parar fins que, després de moltes gestions, un tècnic va poder solucionar el problema.

Tal com va recollir BTV en el seu moment, es tractava de l’alarma del local que l’empresa Cable Europa té al bloc. El fet que fos una alarma interna d’una propietat privada va dificultar la solució del problema, perquè ni la Guàrdia Urbana ni els Bombers no hi podien accedir sense una ordre judicial.

El pas de les hores i l’increment de les queixes veïnals van fer arribar el problema fins a la regidora Laura Pérez, que via Twitter va anunciar que el Districte es posava mans a la feina per intentar trobar una solució al més aviat possible. Poques hores després, l’alarma va parar de sonar.

Finalment, un tècnic de l’empresa ONO es va desplaçar fins al local i va poder reparar l’avaria després que s’aconseguís contactar amb Cable Europa i així alertar-los del problema. Amb tot, un petit malson que va durar dies i que s’ha convertit en l’anècdota de l’estiu.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram