Antoni Vives, en una imatge d’arxiu. Foto: Arxiu

L’exregidor de les Corts i tercer tinent d’alcalde durant el mandat de Xavier Trias, Antoni Vives, ha renunciat a l’acta de regidor i ha anunciat que deixa la política professional. La notícia es va conèixer dilluns, poc després del Ple extraordinari sobre l’AMI, i seguidament va transcendir la carta que va enviar al grup municipal explicant-ne els motius.

Vives assegura que es tracta d’una decisió presa “després d’un període de reflexió profunda”. L’exregidor cortsenc argumenta que “ha arribat el moment de tornar a l’activitat privada, al món de l’emprenedoria, com a mínim durant una temporada”. Això sí, assegura que seguirà “tan implicat en la política del país com fins ara”. “He estat independentista tota la vida i ara, quan la majoria del país fa seus els nostres postulats, podré contribuir a aquest avenç des de la base”, escriu, amb un “seguiré servint, ara des d’un altre lloc” com a comiat.

L’exalcalde Xavier Trias ha volgut destacar que és “molt positiu” per a la política que es pugui retornar al sector privat i ha assegurat que el seu grup municipal mantindrà el vincle amb l’exregidor tal com ell mateix, a la carta, també afirma. Al seu lloc serà nomenat regidor Raimond Blasi (UDC), que en l’anterior mandat ja va ser regidor de Sant Andreu i va assumir també les àrees de Comerç, Consum, Mercats, Joventut i Adolescència.

Antoni Vives va estar vinculat al grup municipal de CiU des del 2004. Entre els anys 2001 i 2003 va ser el Secretari de Govern de la Generalitat de Catalunya. A banda, ha destacat també per la seva faceta d’escriptor i novel·lista, la qual ara vol accentuar.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram