És la tercera ruta de tapes que l’eix celebra en menys d’un any. Foto:  Arxiu

L’Eix Sants-Les Corts està celebrant enguany el seu desè aniversari i alguna de les iniciatives més destacades que està duent a terme al llarg de l’any són les rutes de tapes. Si al juliol va finalitzar-ne una –on van participar 18 establiments–, l’associació ja treballa perquè de cara a l’octubre en comenci una de nova, de tardor en aquesta ocasió. Aquesta ruta s’allargarà fins a finals d’any, durant la qual prendran part més locals, superant la vintena de participants.

En aquesta ocasió, els establiments adaptaran les seves creacions culinàries a l’estació, amb productes de temporada. D’aquesta manera, Sants-Les Corts acollirà la seva tercera ruta de tapes consecutiva, després dels èxits de les dues anteriors, celebrades fa mig any aproximadament i l’última, que va arrencar al maig i va cloure el 31 de juliol.

UN ANY FARCIT D’ACTES
Les rutes de tapes formen part del programa de celebració del desè aniversari de l’eix comercial. Però a banda de l’aspecte més purament gastronòmic, l’associació ha celebrat concursos i mostres de comerç, dels quals en fa un “balanç positiu”.

La pròxima activitat es durà a terme a principis d’octubre, amb unes botigues al carrer a Joan Güell on, com a novetat, es rostirà una vedella.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram