Fifa va revalidar la seva victòria a la cursa. Foto: FCB

Els carrers del districte es van convertir el passat diumenge al matí en l’escenari d’una nova edició de la Cursa Barça, que va aplegar uns 3.500 atletes, amateurs i professionals. Aquesta ha estat la segona edició de la prova, que tenia l’inici i el final a l’esplanada del Camp Nou, i que va recórrer 10 quilòmetres per l’avinguda Diagonal, l’avinguda de Josep Tarradellas o la travessera de les Corts, entre d’altres.

En la categoria masculina dels professionals, Ilias Fifa continua com a gran dominador, ja que va revalidar la victòria que va aconseguir en la primera edició. L’atleta hispano-marroquí del FC Barcelona va aconseguir rebaixar en 20 segons el temps que va assolir l’any passat, aturant el cronòmetre en 30 minuts i 24 segons. Fifa va participar en el seu primer mundial el mes passat a Pequín, on va poder competir contra figures internacionals de la talla de Mo Farah. El jove atleta espera que l’experiència del darrer mundial li serveixi per millorar als Jocs Olímpics de Rio de 2016.

Per la seva banda, la també blaugrana Jacqueline Martín, va ser la vencedora en categoria femenina, superant per un estret marge Marta Galimany. Martín va creuar la meta en 37 minuts i 15 segons, en la posició número 30 de la classificació general. El podi el va completar la veterana Hasna Bahom.