El Cortsenc d’Honor s’entrega durant la Festa Major de les Corts. Foto: Ajuntament

Un dels actes més especials de la Festa Major de les Corts, que se celebra cada any durant la primera quinzena d’octubre, és la proclamació del Cortsenc d’Honor, un reconeixement públic als veïns i entitats que han destacat per la seva implicació en la vida del barris dels districte.

Des de fa 10 dies, ja està en marxa el procés de selecció i elecció, reservat als representants de l’extens moviment associatiu del districte.

A partir del 29 d’aquest mes es farà públic al web municipal la llista de propostes validades, on s’especificarà les admeses i les seves argumentacions i les no admeses i la motivació de la seva no admissió. Posteriorment les entitats registrades al Directori de les Corts podran votar tres candidatures fins al dia 14 de setembre. El nomenament efectiu del Cortsenc d’Honor el formalitzarà el Consell de Districte de les Corts en la sessió que tindrà lloc a l’octubre.

ANTICS GUANYADORS
L’any passat els guardonats van ser l’Associació Taller Ocupacional Ariadna i el Col·legi Pare Manyanet, amb motiu del 50è aniversari de l’entitat. Fa dos anys el premi va recaure en Pilar Sánchez, conserge del Centre Cívic de les Corts i ànima del Casal de Joves de les Corts, i en l’Associació Esclat per promoure la qualitat de vida de les persones amb paràlisi cerebral.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram