El Concurs Internacional de Música de les Corts, amb una participació de 70 intèrprets de tot el món, i després de dues fases de selecció, va entregar els seus premis dissabte passat després que se celebrés la fase final a l’Auditori AXA de les Corts.

L’Auditori AXA, doncs, va acollir els nou finalistes, quatre en categoria instrumental i cinc en categoria cant, una xifra extraordinària per la qualitat dels intèrprets. Els finalistes van oferir els seus recitals a un públic que va omplir l’auditori de gom a gom. Després del concert i d’una llarga deliberació del jurat es van conèixer els guanyadors i guanyadores.

En categoria cant, la finalista va ser la catalana Anna Gomà i la guanyadora la soprano Laura Brasó que, a banda del premi econòmic, participarà en un concert al centre cívic Josep M. Trias i Peitx dins el cicle ‘Clàssica a les Corts’.

En categoria instrumental, el segon premi va ser per al quartet Altimira (Maria Florea, Luis Peña, David Andújar i Mariona Tuset) i el guanyador va ser el pianista veneçolà Jeremias Obando, que també participarà en el concert del cicle ‘Clàssica a les Corts’. També tindrà l’oportunitat de gravar una maqueta professional amb Solfa Recordings. Per últim, el premi del públic va ser per al pianista Guillem León.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram