Les jugadores, després de proclamar-se campiones. Foto: RCTB

El pàdel del RCT Barcelona continua apujant el nivell. El passat 14 de juny l’equip femení del club es va proclamar campió d’Espanya per equips de la tercera categoria absoluta, després de derrotar a la final un dels conjunts favorits, el +Q Padel Castelló per 3 a 2. D’aquesta manera, el femení del RCTB tornarà a jugar a la segona categoria la pròxima temporada.

La fase final es va fer al Tarragona Padel Indoor. Les cortsenques s’havien classificat per a aquesta fase després de guanyar la prèvia, el passat 10 de maig a Granollers.

L’equip del RCTB va iniciar la fase final de Tarragona de manera solvent, derrotant per 4 a 1 el Homsa Sport Padel, i endossant una maneta (5-0) al La Red 21 Padel Center. Entre aquests dos primers partits, les cortsenques només van cedir 10 jocs.

Un cop a les semifinals, l’RCTB va seguir amb la dinàmica guanyadora en derrotar per 4 a 1 el San Sebastián. Tot i el resultat, el partit va ser força emocionant, ja que tres dels cinc duels van estar molt igualats.
A la final, les noies de Marisa Sánchez-Vicario van imposar-se al +Q Padel Castelló per un ajustat 3 a 2.

Amb aquesta victòria final, les cortsenques jugaran la temporada pròxima a segona. L’any que ve, l’RCTB tindrà l’opció, de nou, d’intentar l’ascens a primera, una categoria que en els últims anys ha anat alternant amb la segona.