Un moment de l’acte de diumenge passat. Foto: Twitter (@ERCbcn)

L’alcaldable d’ERC, Ernest Maragall, va visitar diumenge passat les Corts per celebrar un acte de la doble campanya electoral de cara les eleccions espanyoles del 28 d’abril i les municipals del 26 de maig.

Durant l’acte, que es va celebrar a la plaça Concòrdia, Maragall va afirmar que estem en un escenari de “dues voltes electorals”. Sobre la primera, les eleccions al Congrés, el candidat republicà va afirmar que “l’única manera de parar aquesta perspectiva que anuncia un nou 155 és que ERC tingui el suport del país i condicionar la política espanyola des de Catalunya”.

Pel que fa als comicis municipals, Maragall va pronosticar un escenari amb només dos candidats a la victòria: “Això va de Colau o Maragall, modestament”. Les paraules de Maragall feien referència al debat que al vespre d’aquell dia emetia la Sexta entre l’alcaldessa Colau i el candidat Manuel Valls. Maragall va qualificar el debat “d’artifici” i a Valls de “perdedor” i va afegir que “no té cap possibilitat de ser alcalde”.

Pel que fa al seu programa electoral, el candidat d’ERC va defensar que no és “de fum”, sinó de “compromisos i línies estratègiques treballades amb comerciants, associacions, sindicats…”. Una de les propostes que va fer és la d’ampliar l’horari d’un bon nombre de biblioteques per tal que obrin a les nits.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram