La cursa començarà al davant del Palau de Pedralbes. Foto: Ajuntament

Una de les curses amb el recorregut més peculiar de la ciutat –10 quilòmetres en línia recta entre dos punts oposats–, la Cursa DIR-Guàrdia Urbana, arrencarà diumenge al matí just al davant del Palau Reial de Pedralbes, des d’on recorrerà, de dalt a baix, l’avinguda Diagonal, fins a acabar al passeig Garcia Faria –abans del carrer Selva de Mar–. Tanmateix, hi haurà un tram al voltant de la plaça de les Glòries on la cursa es desviarà lleugerament.

El període d’inscripcions per poder participar en la prova atlètica finalitzarà el pròxim dissabte 30 de maig. Aquestes es poden fer a la Fira del Corredor, que estarà situada al DIR Diagonal.

Com que l’inici i el final de la cursa estan ubicats a diferents punts, els organitzadors oferiran un servei de guarda-roba que permetrà els participants deixar les seves pertinences al començament i recollir-les a la meta.

Per tal d’ajudar els participants a preparar-se, el passat dijous 20 de maig va tenir lloc un entrenament especial dirigit per Clàudia Galícia al DIR Diagonal.

Com cada any, la cursa tindrà un vessant solidari, ja que per cada inscripció es dedicaran 0,50 euros a la investigació contra el càncer infantil, de la mà del Grup de Recerca de Vall d’Hebron, dirigit pel doctor Josep Sánchez, Català de l’Any 2012.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram