Espanya és l’actual campiona de la competició. Foto: RCTB

El RC Polo acull a partir de demà i fins diumenge la 43a edició de la Copa Potter, un certamen on participen els millors jugadors veterans de tennis del circuit.

Aquest campionat és també el 23è Campionat de Catalunya de Veterans i el 12è Gran Premi Generalitat, i està consolidat en el calendari de la Federació Internacional de Tennis.

Un total de vuit equips formaran part dels quadres de la competició, en una edició on Espanya defensarà el títol que va aconseguir l’any passat. El conjunt estatal està format per Alex López, José Conde, Tomàs Carbonell, Joan Puig, David de Miguel, Francesc Castella, Carlos Costa, Martin Valentí i Miguel Mir, sent aquest últim el capità.

Els altres equips que ja han confirmat la seva participació a la Copa Poter són França, Itàlia, Bèlgica, els Estats Units, la Gran Bretanya i Luxemburg. Entre els jugadors participants hi ha noms com el d’Agustín Moreno, exjugador mexicà de Copa Davis que competirà en aquesta ocasió a favor dels seus veïns dels Estats Units.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram