Nile Rodgers és l’ànima de Chic. Foto: Arxiu

El músic Nile Rodgers i el seu històric grup de disco-funk Chic tocaran el pròxim 3 de juliol al Festival Jardins de Pedralbes. El concert coincidirà amb l’estrena del seu nou disc ‘I’ll be there’, el senzill del qual van presentar el passat mes de març.

Chic és un dels grups més emblemàtics de la música disco. Els seus tres primers àlbums, ‘Chic’ (1977), ‘C’est Chic’ (1978) i ‘Risque’ (1979), van servir per establir les bases d’un so i unes cançons, com ‘Le freak’ o ‘Good times’, que han marcat més d’una generació.

A la dècada dels vuitanta la banda es va acabar separant i Rodgers es va dedicar a produir àlbums per diferents artistes, com ara David Bowie o Madonna. A principis dels noranta Rodgers es va tornar a reunir amb Bernard Edwards, l’altra ànima de la banda, per preparar material nou. Edwards va morir l’any 1996 però la banda, reinventada, ha sobreviscut magníficament fins al dia d’avui. El concert de Pedralbes serà la segona visita de Chic a la ciutat en poc temps, ja que l’any passat van tocar al Sonar.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram