El Tomasa Cuevas va acollir l’Audiència Pública. Foto: Google Maps

El Centre Cívic Tomasas Cuevas va acollir el passat divendres 17 d’abril la tercera Audiència Pública als nois i noies de les Corts.

Un any més la trobada va servir perquè els joves d’entre 12 i 17 anys presentessin les seves idees, reflexions i propostes de millora al regidor del Districte. L’acte va tenir el mateix format iniciat fa dos anys i en aquesta ocasió el Districte va organitzar la trobada en col·laboració amb l’Escola Lavínia, l’Escola Sant Ramon Nonat i l’Escola Santa Teresa de Lisieux.

Aquesta Audiència Pública busca incentivar la participació dels més joves per tal que aquests facin propostes a l’administració municipal seguint un treball conduït a través dels centres d’ensenyament.

L’Audiència té com a finalitat la participació social activa dels nois i les noies a través d’un treball intel·lectual que busca la capacitat de transformar la realitat amb l’adopció d’un procés col·lectiu de reflexió. Una de les principals qüestions d’aquesta trobada va girar al voltant de l’exclusió i la inclusió social.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram