Feia 10 anys que les cortsenques no guanyaven la Copa. Foto: RFEH

El Polo femení d’hoquei herba torna a regnar. Un gran gol d’Olalla Piñero al primer quart va ser suficient perquè les cortsenques derrotessin la Reial Societat a la fina de la Copa de la Reina, disputada el passat diumenge al matí a Can Salas, a Terrassa. D’aquesta manera, les noies del Polo aconsegueixen la seva quarta Copa i la primera des de 2005.

Les cortsenques van dominar el partit en tot moment i van poder augmentar la seva renda de gols davant de les basques, que van gaudir d’una gran ocasió per empatar al final del primer quart, després d’una rematada de Guajardo que Nolting va aconseguir desviar.

Després del descans, les basques van intensificar la seva pressió sobre la porteria barcelonina i durant els últims minuts el fantasma de l’empat va va aparèixer. Les ocasions anteriors no aprofitades pel Polo li van passar factura i per poc la Reial Societat no va marcar un gol que hagués forçat el temps afegit.

Pel que fa als títols individuals, la jugadora del RC Polo, Georgina Oliva, va ser escollida millor jugadora del torneig. El premi a la millor portera va ser per a María López, de la Reial Societat, mentre que el trofeu de pitxitxi va anar a parar a Carola Saltavella, del Club Egara.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram