Imatge de la placa col·locada a la placeta. Foto: Twitter (@nuriabalda)

Només falten quatre dies per a la celebració del Dia de la Dona però el districte ja l’ha començat a commemorar i ho seguirà fent en els pròxims dies.

Ahir a la tarda es va celebrar l’acte més simbòlic dels que tindran lloc aquests dies: la inauguració de la placeta, situada en un dels jardins del camí de Don Quixot del Parc de Cervantes, en homenatge a les Dones de Ravensbruck, el grup de deportades que va patir l’horror d’aquest camp de concentració nazi i entre les quals hi ha la supervivent Neus Català. Al mateix espai també s’hi va col·locar el roser Ressurrection, una varietat de rosa creada el 1975 per fer perdurable el record d’aquells tràgics fets. A l’acte d’ahir hi van assistir diferents membres i representants de l’Amical de Ravensbrück, entitat promotora de la iniciativa.

MÉS ACTIVITATS
D’altra banda, també en el marc de la celebració del Dia de la Dona, ahir es va fer el taller ‘Mima’t’ al Centre Cívic Riera Blanca, que demà passat també acollirà el taller ‘Teatralitzant i elaborant imatges del gènere’ i la sortida cultural ‘Tour dona treballadora’. Aquest divendres el Centre Cívic Joan Oliver Pere Quart també acollirà la presentació de l’exposició ‘La mirada ardent’, a càrrec de l’Associació gAmis.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram