El campionat va tenir 8 guanyadors. Foto: Ajuntament

Més d’un miler de joves d’entre 8 i 15 anys van participar el passat cap de setmana en la 38a edició del Torneig d’hoquei de la Immaculada – Marga Monegal, que van acollir les instal·lacions del RC Polo, a les Corts. El campionat va comptar amb un total de 88 equips estatals i internacionals de categories benjamí, aleví, infantil i cadet, tant masculins com femenins.

En total, el torneig va deixar vuit guanyadors, dels quals la meitat van ser equips del RC Polo: el cadet masculí, el cadet femení, l’aleví masculí i l’aleví femení. Pel que fa a la resta, destaca la bona actuació dels bascos del RC Jolaseta, amb ple de victòries en la categoria infantil –tant masculina com femenina–, i les victòries del RHC Leuven holandès –campió en la categoria benjamí masculí– i el Dinamo Elektrostal rus –que va obtenir el triomf en benjamí femení–.

El Torneig de la Immaculada d’enguany va reservar un espai per als partits d’Special Hockey, que van jugar-se dissabte passat al matí al camp Eduardo Dualde, en el marc de la lluita en favor de la inclusió dels discapacitats a l’esport. A més, durant el campionat es van recaptar fons per a l’ONG Fundació Soñar Despierto. Una de les novetats d’enguany ha estat la presència de la jugadora de waterpolo Anni Espar, que va ser la padrina del torneig.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram