Van des Schans va imposar-se a lloms de Capedown. Foto: Arxiu

La 103a edició del CSIO Barcelona va acabar diumenge passat amb la victòria de Wout-Jan van der Schans, un genet holandès a lloms del cavall Capedown, en el tradicional certamen barceloní que acull el Reial Club Polo. L’alemany Daniel Deusser –amb el cavall Pironella– i Eduardo Álvarez –amb Rockefeller de Pleville Bois Margot– van finalitzar segon i tercer, respectivament.

En el marc del CSIO Barcelona també es va celebrar la Furusiyya FEI Nations Cup, la competició d’hípica per equips més important del món. En aquest cas el taronja va tornar a triomfar i l’equip holandès –format per Jeroen Dubbeldam, Maikel Van der Vleuten, Jur Vrieling, Gerco Schröeder i Rob Ehrens– va endur-se la victòria en completar una final sense cap error en els quatre recorreguts amb què comptava. Per darrere dels neerlandesos es van classificar els equips canadencs i els suecs.

El CSIO Barcelona ha constat de quatre jornades d’hípica que han tingut com a testimoni les instal·lacions del Reial Club Polo. Entre les curiositats que es van anar produint durant certamen destaca un dels obstacles que van haver de saltar els participants: una rèplica de la Casa Batlló realitzada per l’equip de fusters del Polo durant sis mesos, seguint el disseny de l’arquitecte i pintor català Julián García.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram