Marc Sala va destacar en el 10è Concurs Int. de Música de les Corts. Foto: Arxiu

Són dos dels actes més esperats de la Festa Major de les Corts. La 33a Trobada de bandes de Catalunya i el concert líric de Festa Major asseguraran un espai per a la música clàssica i la cançó tradicional catalana a la gran celebració cortsenca.

Enguany la Banda de música del Col·legi Pare Manyanet serà l’amfitriona de la Trobada de bandes de música de Catalunya, un acte que organitza cada any la Federació Catalana de Societats Musicals i que comptarà amb la participació de 25 bandes i de prop de 1.000 músics de tots els estils. L’elecció de la banda amfitriona no ha estat aleatòria, ja que enguany el col·legi Pare Manyanet celebra el seu 50è aniversari. L’acte tindrà lloc el pròxim dissabte dia 4 d’octubre a partir de les 4 de la tarda a la plaça Sòl de Baix.

Per altra banda, després de l’èxit del concert celebrat l’any passat, el tenor barceloní Marc Sala actuarà a l’Auditori AXA per cloure la Festa Major. El concert, que tindrà lloc diumenge dia 12 d’octubre a partir de les 7 de la tarda, comptarà amb un recital líric format per òpera, àries i cançó catalana. Entre alguna de les composicions que interpretarà Sala hi ha Stornello, La donna è mobile –totes dues de Verdi– i el Romanç de Santa Llúcia, entre altres. Cal destacar que s’han de demanar invitacions per assistir-hi via mail.

MÚSICA A LA CASA BARTOMEU
Per altra banda, el Jardí de la mítica pedralbina Casa Bartomeu acollirà dos concerts de música romàntica amb piano durant la Festa Major. El primer tindrà lloc el 3 d’octubre a dos quarts de 8 del vespre, a càrrec d’Albert del Viso, que interpretarà un programa dedicat a Frédéric Chopin, mentre que el segon se celebrarà divendres 10 de la mà de Marc Serra, que oferirà un programa del compositor Robert Schumann.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram