Actuació de l’any passat de l’Esbart Ciutat Comtal. Foto: Flickr Les Corts

A partir del pròxim tres d’octubre i fins al 12 del mateix mes les Corts es tenyirà un any més de Festa Major.

Els veïns del barri trobaran un programa farcit de música, concerts, espectacles, balls, concursos, jocs, esport, cultura… Un gran nombre d’actes per a tots els gustos i tots els públics en una Festa Major que enguany tindrà com a pregoner el músic Eduard Iniesta i un cartell dissenyat per Jonhatan Centeno, sorgit d’un treball pedagògic de l’Escola Groc de disseny gràfic.

Enguany la Festa Major serà més interactiva que mai, ja que el nou web “facilitarà la cerca de qualsevol activitat i, a més del programa general, el web permetrà l’obtenció de tota la informació en llistats específics per dia, per tipologia d’activitat i per entitat organitzadora”, tal com explica el Districte. A això cal afegir-hi que tots els ciutadans que passin per la Festa Major podran fer visible la seva participació a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #fmlescorts.

EDICIÓ ESPECIAL
Línia Les Corts publicarà el dia 26 de setembre una edició especial dedicada a la Festa Major, on el lector podrà trobar tota la informació d’aquesta celebració.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram