L’aparcament, un problema segons alguns veïns. Foto: Google Maps

L’Enquesta de serveis municipals que l’Ajuntament ha publicat mostra com la principal preocupació dels veïns del districte, quan se’ls pregunta pel problema més greu del seu barri, és la manca d’aparcament. Concretament, un 9,4% dels cortsencs situen aquesta qüestió com el primer problema del districte.

Les Corts és l’únic districte de la ciutat on l’aparcament apareix com el primer problema mentre que la inseguretat és la principal preocupació en sis dels 10 districtes (Ciutat Vella, Sants-Montjuïc, Sant Andreu, Sant Martí, Nou Barris i Horta- Guinardó). A la mateixa enquesta, quan es pregunta per la principal demanda per al barri es repeteix el mateix patró. La primera petició, amb un 10,5% dels veïns que la demanen, apareix la d’augmentar i abaratir l’aparcament. Tot seguit, hi ha la d’augmentar i millorar els equipaments i serveis i en tercer lloc els veïns demanen millorar la neteja.

Després del problema dels aparcaments, els cortsencs situen l’accés a l’habitatge com la seva segona preocupació (7,3%), mentre que la tercera torna a tenir a veure amb la mobilitat, ja que un 6,4% dels veïns creuen que la circulació i el trànsit és el tercer problema, juntament amb el soroll (6,3%).

L’HABITATGE PREOCUPA
D’altra banda, quan l’enquesta pregunta pel conjunt de la ciutat i no pel districte, l’accés a l’habitatge apareix com el principal problema que té Barcelona. Així ho consideren gairebé el 13% dels barcelonins. El segon problema és el turisme, mentre que el tercer i el quart són la circulació i el trànsit i els aspectes polítics. La inseguretat apareix al cinquè lloc de la llista de preocupacions.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram