La biblioteca Montserrat Abelló forma part del programa. Foto: Districte

El festival 48h Open House Bcn permet descobrir les interioritats d’un grapat d’edificis del conjunt de la ciutat, alguns dels quals no tenen les seves portes obertes la resta de l’any. La nova edició del festival se celebra aquest cap de setmana i, en el cas de les Corts, el programa incorpora un total de nou edificis.

Així doncs, els edificis cortsencs que es podran visitar són la Biblioteca Montserrat Abelló, el Centre Cívic Can Deu, el Centre Cívic Joan Oliver ‘Pere Quart’, el Centre Control Operatiu-Laboratori, les Cristalleries Planell, el Monestir de Pedralbes, el restaurant Cocina Hermanos Torres i el Roca Barcelona Gallery. En tots els casos hi haurà visites guiades.

MÉS DE 200 EDIFICIS
L’Open House Bcn és la principal cita de Barcelona amb l’arquitectura. El cap de setmana de portes obertes inclou més de 200 edificis de la ciutat de tota mena de forma, estils i mida. Es tracta d’un projecte obert a tothom i sense ànim de lucre que va néixer l’any 2010.

Enguany el festival està dedicat al racionalisme i el GATPAC (Grup d’Arquitectes i Tècnics Catalans per al Progrés de l’Arquitectura Contemporània) amb motiu de la celebració de l’Any Europeu del Patrimoni Cultural. L’objectiu d’aquest esdeveniment és reivindicar les possibilitats que ofereix el patrimoni cultural per al desenvolupament de la societat.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram